Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Diensten Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je woning in de huidige woningmarkt?

De verkoop van jouw woning begint bij UwMakelaar altijd met een kennismakingsgesprek & gratis waardebepaling. Landelijk komt de woningmarkt vaak in beeld. Toch zijn de prijsontwikkelingen lokaal, vaak net wat anders. UwMakelaar is snel en vakkundig met de juiste waardebepaling van jouw woning.

Maar wat is nou een waardebepaling?

Een waardebepaling is een advies over de geschatte waarde van de woning. Hiermee krijg je een inzicht over de waarde en eventuele overwaarde van de woning. Onze gratis waardebepaling doen we uiteraard altijd persoonlijk.
Let wel op dat er zeker verschil zit tussen een waardebepaling en taxatie!

Waarom een waardebepaling?

Omdat het verstandig is om te weten wat jouw huidige woning waard is. Heb je bijvoorbeeld een overwaarde of niet? Door verschillende factoren kan het lastig zijn om zelf de verkoopwaarde in te schatten. Wat kan je vragen voor jouw woning? Wij adviseren ook graag over een te hanteren vraagprijs, eventuele verbeter punten en zullen een persoonlijk verkoopplan uitstippelen. Dit alles uiteraard geheel gratis en vrijblijvend!

Nadat jij de waarde van jouw huidige woning weet, kun je ook gerichter gaan zoeken en daardoor de volgende stap(pen) nemen.

Hoe gaat een waardebepaling?

Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 24 uur contact met jou op om een afspraak te plannen. Voordat de afspraak plaats vindt, doen wij ons huiswerk. Ook hebben wij de benodigde marktkennis en ervaring.

Tijdens de afspraak zullen we samen de woning doorlopen en enkele notities maken. Zo krijgen we een goed beeld van de woning en eventuele bijzonderheden.

Daarbij houden we rekening met jouw wensen en zullen wij vertellen welke mogelijkheden UwMakelaar biedt om jouw woning optimaal in de markt te zetten. Zo zullen wij de hoogst mogelijke opbrengst realiseren. Ook zorgen we nog voor een leuke en zorgeloze tijd voor jou!

Aan het einde van het gesprek kunnen we gelijk de geschatte waarde van jouw woning noemen. Welke later nog een keer per document zal worden aangeleverd! Makkelijk toch, zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

Vraag de geheel vrijblijvende en gratis waardebepaling aan bij Uw Makelaar. Wij komen persoonlijk bij je langs met tijd voor jou en jouw woning. Geen computer die het werk doet, maar persoonlijk contact. Zo kunnen wij jouw woning pas echt goed op waarde schatten.

Heb je daarnaast ook hypotheek advies nodig? Geen enkel probleem! Wij brengen je graag in contact met onze samenwerkende partijen en staan jou tijdens het hele proces van A tot Z bij.

Contact Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Stuur ons dan een e-mail bericht of neem contact op met een van onze vestigingen

"*" indicates required fields

*
*
*
*

Gratis zoekopdracht Blijf op de hoogte van onze nieuwe woningen

Venstersluiten