Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Diensten Franchisenemer worden

Heb je plannen om zelfstandig ondernemer te worden en je vindt vastgoed en makelaardij boeiend….stap dan nú de makelaarswereld in als franchisenemer van UwMakelaar. Jaag jouw dromen na!

Jij verdient het om als zelfstandig makelaar aan de slag te gaan! Wij zijn continue op zoek naar jong aanstormend talent die zijn/haar ambities binnen de makelaardij wil waarmaken. Middels interne opleiding en trainingen wordt jij klaargestoomd tot allround makelaar! De doelstelling van UwMakelaar is om in de komende jaren door te groeien tot een makelaarsorganisatie met een zo groot mogelijke landelijke dekking.

Het succes van UwMakelaar willen wij voortzetten in veel regio’s in Nederland.

Vergelijk UwMakelaar niet met andere formules in de makelaardij.

Wij onderscheiden ons nl. in een doelgroepgerichte benadering van de markt en een proactieve houding richting de woningmarkt.

Essentieel is dat klanten meer krijgen dan alleen de service die ze verwachten en verdienen, en tevens kunnen zij volledig vertrouwen op respect, deskundigheid en professionaliteit.

Om dit alles te waarborgen heeft UwMakelaar praktijkgerichte trainingen opgezet en zal deze kennis overbrengen op haar franchisenemers.

Periodiek worden franchisenemers getraind en waar nodig bijgeschoold.

De franchisenemer wordt begeleid in het volledige traject, van opstartfase tot de periode erna.

Ervaring is niet noodzakelijk, je profiteert nl. van 17 jaar aan ervaring en een breed scala aan tools, bronnen en opleidingsmogelijkheden.

Je werkt zelfstandig maar staat er niet alleen voor. Onze professionals begeleiden je op weg naar succes. De consument kiest jou omdat je onderdeel bent van een erkende makelaarsorganisatie met een gevestigde reputatie van geslaagde resultaten.

Wordt onderdeel van dit succesvolle team en ontdek jouw oneindige mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei!

Contact Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Stuur ons dan een e-mail bericht of neem contact op met een van onze vestigingen

"*" indicates required fields

*
*
*
*

Gratis zoekopdracht Blijf op de hoogte van onze nieuwe woningen

Venstersluiten